Pro Energo

Pocetna Stranica

Poslovanja


Energetika

Projekti koji treba da imaju prioritet u prvoj fazi razvoja primene obnovljivih izvora energija, naročito uzimajući u obzir aktuelnu ekonomsku krizu i političku nestabilnost u regionu vezani su za korišćenje sopstvenih potencijala, domaće proizvodnje i tehnoloških inovacija kojima raspolažemo

Read more

Industrija

Otkrivamo i prezentujemo nove mogućnosti investicija na tržištu, razvijamo i isporučujemo uslugu i inovativna rešenja našim klijentima i na taj način stvaramo mogućnosti otvaranja (kreiranja) novih radnih mesta, proizvodnje čiste energije ili stvaranje značajnih energetskih ušteda.

Read more

Javni Sektor

Veliki deo javnog sektora - bolnice, gerontološki centri, ustanove socijalne zaštite, škole … ne raspolažu tehnički obrazovanim kadrovima koji bi na adekvatan način odgovorili izazovima racionalne upotrebe energije.

Read more

Vasa Vizija

Nasa Misija

1 Deo Teksta

Otkrivamo  i prezentujemo nove mogućnosti investicija na tržištu, razvijamo i isporučujemo uslugu i inovativna rešenja našim  klijentima i na taj način stvaramo mogućnosti otvaranja (kreiranja) novih radnih mesta, proizvodnje čiste energije ili stvaranje značajnih energetskih ušteda. 

3 Deo Teksta

Zahvaljujući našem timu koji kontinuirano sarađuje sa javnim sektorom u našoj zemlji, imamo razvijenu strategiju i savetujemo klijente po pitanju izgradnje i upravljanja projektima, prema srpskom Zakonu o planiranju i izgradnji.

2 Deo Teksta

Inženejri, projekt menadžeri, advokati i finansijski stručnjaci koji rade sa nama su upoznati sa savremenim međunarodnim poslovanjem i gradjevinskom praksom. Mi uvodimo svetske standarde po
pitanju usluga razvoja
u naš
region.

4 Deo Teksta

Naše iskustvo obuhvata inženjerstvo i razvoj objekata sa značajnim ekološkim izazovima.
Mi savetujemo i
pružamo
podršku kako Investitorima tako i opštinama.

Vizija

Dobro za društvo! - razraditi malo
Naša vizija podrazumevada sve naše poslovne odluke i aktivnosti doprinesu dobrobiti svih naših zaposlenih, partnera, Investitora i opšte drušvene zajednice.

Zajednicki Ciljevi

Mi delimo zajedničke ciljeve:
Sa investitorima - Vi postavljate cilj, mi vam pomažemo u njegovom ostvarenju, na taj način što I on postaje naš cilj tj zajednički, naš I vaš cilj. Kao Algoritam Rubikove kocke (citat) meaning a list of well-defined instructions for performing a task from a given initial state, through well-defined successive states, to a desired end-state. Sa našim poslovnim partnerima
Sa zaposlenima
Sa zajednicom